Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Standaardisatielijn op maat!

Geplaatst op 20-09-2018

Ook voor maatwerk deinst Havantec niet terug!

De installatie van twee aangepaste mengers en de verzorging van deze complete lijn bij een van Nederlands grootste vleesverwerkers is hier een perfect voorbeeld van. 

De twee N&N Nadratowski 1500L mengers zijn uitgerust met weegcellen en werken op één gecentraliseerd bedieningssysteem. Dit zorgt ervoor dat beide mixers perfect op elkaar afgesteld kunnen worden via programma’s die naar eigen behoefte zijn in te stellen.

Omdat de mengers tegenover elkaar staan is een van de mengers geheel gespiegeld opgebouwd. Hierdoor komen de uitgangen van beide mengers op dezelfde transsportband uit en kan er optimaal van de ruimte gebruik gemaakt worden. Het uitkomende product wordt via een opvoerband uit in kratten die daarna individueel afgewogen kunnen worden. 

Doordat de aanvoer van product via een hoog hangende goot loopt zijn er geen liften nodig en wordt er ook hier weer een hoop ruimte bespaard. Achter de mengers is een verhoging met veiligheidshekken geplaatst. Hygiëne is een belangrijk aspect in de voedingsindustrie en daarom is meegedacht over een efficiënte manier van reinigen. Dit resulteren in een hekwerk dat omlaag geklapt kan worden wanneer de machines niet draaien. Zo kan er vanaf de verhoging overzichtelijk gereinigd worden. 

Patrick Sulèr, onze ervaren verkoopadviseur, heeft in nauwe samenwerking met de klant hun wensen om kunnen zetten in deze unieke installatie.

Opzoek naar deskundig advies voor uw project?
Neem dan contact met ons op!

Mail: info@havantec.nl
Tel: +31 (0)499 – 376970


« Terug naar overzicht