Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Nieuw in het assortiment: Deighton ball rolling conveyor

Geplaatst op 30-08-2018

Havantec Food Equipment is blij te kunnen melden dat het haar assortiment mag uitbreiden met de Deighton EconoBall balletjes rol machine!


De EconoBall balletjes rol machine doet precies wat de naam zegt, hij maakt perfect ronde balletjes. 

De band kan worden gebruikt in combinatie met een vormmachine, zoals de Formatic R2200, wat betekent dat ook andere vormen en maten kunnen worden geproduceerd.

Door de instelbare bandsnelheid kan de Econoball perfect afgesteld worden op de vormmachine wat ervoor zorgt dat deze ballen roller betrouwbaar, veelzijdig én kostenbesparend is.

De Econoball kan meer dan 6000 gehaktballetjes per uur produceren en is geschikt voor de verwerking van balletjes met verschillende diameters.  Beschikbaar in 200, 300, 400 en 600 mm bandbreedtes. 

Deighton heeft met deze transportband een beschermingsgraad IP65 bemachtigd. Dit wil zeggen dat de band stofvrij en spatwaterdicht is en dus uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. 

Doordat de machine geopend kan worden is deze naast eenvoudig te bedienen ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs via:

Mail: info@havantec.nl

Tel: +31 (0)499 - 376970

« Terug naar overzicht