Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Nieuw in het assortiment: Havantec Schnitzelpletter PL600

Geplaatst op 10-07-2018


Trots presenteren we weer een uitbreiding op ons assortiment!


De Havantec Schnitzelpletter PL600


Ideaal voor het pletten van diverse soorten producten tot een gelijkmatige dikte.
Door de conisch toelopende boven- en onderband wordt het product gelijkmatig geplet
en zo goed als niet beschadigd. De pletdikte en hoogte van de band zijn zelf in te stellen. De pletdikte kan ingesteld worden van 0 tot 45mm en de hoogte van de band kan aangepast worden tussen de 875 en 1025 mm. Zo is deze pletter geschikt voor een groot scala aan producten én operatoren.

De Havantec pletter is gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en op een hygiënische manier gebouwd. Ook de reiniging is een eenvoudige klus. Door de snelspanrichting en het opklapsysteem is de Havantec pletter uiterst hygiënisch. Daarnaast zijn er op de boven- en onderband schrapers geplaatst om de banden zo schoon mogelijk te houden. De schakelkast is demontabel en daarmee beschermd tegen eventueel waterschade. 

Al het roestvrij staal is van geslepen materiaal. De pletter is mobiel en gemakkelijk te verplaatsen door middel van roestvrij stalen zwenkwielen, allemaal voorzien van remmen.

Interesse in deze of een van onze andere machines? 

Neem dan hier eenvoudig contact op!


« Terug naar overzicht