Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Geinstalleerd: Nowicki Wolf W-160 + N&N Menger MIX-900EF

Geplaatst op 10-07-2018

Deze week een Wolf en Menger geïnstalleerd bij Le Duc Fine Foods, een zeer gewaardeerde klant van ons!

 


Zij hadden een aantal specifieke wensen gericht op o.a. de verwerking van kaasproducten. 

Dit zorgde ervoor dat de machines een aantal aanpassingen nodig hadden.


De wolf heeft een extra verlengde en diepe trechter om te voorkomen dat de kaasproducten aan de wand blijven kleven en zodoende de aanvoer van het product continu blijft en dus ook de capaciteiten worden gegenereerd.


De menger is frequentie gestuurd en heeft meerdere snelheden op de mengarmen. Er kan gekozen worden uit meerdere programma's. 

De menger is voorzien van een gesloten deksel met toevoegluik om tijdens het proces o.a. ingrediënten toe te kunnen voegen. 


De menger is dubbelwandig uitgevoerd. D.m.v. een wateraansluiting wordt er warm of eventueel koud water rondom de mengkuip rondgepompt om zodoende het te mengen product te verwarmen of juist terug te koelen naar gewenste temperatuur.


Er is gekozen voor kunststof schrapers op de mengarmen om te zorgen dat het te mengen product niet aan de wand blijft kleven, vooral bij het verwarmen van gewenst product.

De mengkuip en mengarmen zijn tevens elektrolytisch gepolijst, zodoende blijft er sowieso minder product achter en is deze makkelijker reinigbaar.


De kunststof schrapers zijn eenvoudig te ontmantelen om ook deze optimaal te kunnen reinigen.

Heeft u ook wensen of interesse in een oplossing op maat? 


Neem dan contact met ons op. 


   


« Terug naar overzicht