Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Wij leiden vakmensen op

Geplaatst op 08-02-2018

Wij zijn trots om  u te mogen mededelen dat Havantec zich vanaf heden "Erkend leerbedrijf" mag noemen! Hiermee is het mogelijk om studenten van het MBO 3 en 4 een leerzame en aantrekkelijke stageplaats aan te bieden. 

Als erkend leerbedrijf biedt Havantec de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. 

Havantec stelt een praktijkopleider aan, die de eisen van de opleiding kent en in staat is om de student te coachen en op te leiden, hiervoor maakt Havantec tijd, ruimte en middelen vrij om de stagiair zijn/haar taak te laten uitvoeren.

Zo wordt vanaf heden Havantec Food Equipment vermeld met onze bedrijfsgegevens op de website, stagemarkt.nl. Een website waar studenten een stageplaats of leerbaan zoeken in het MBO. 

Havantec Food Equipment is trots om te mogen zeggen dat wij bijdragen aan het klaarstomen van studenten voor het bedrijfsleven!


« Terug naar overzicht