Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Nieuw partnerschap: Apple Food Depositors

Geplaatst op 30-11-2017


Havantec Food Equipment is verheugd om onze nieuwe partner Apple Food Systems aan te kondigen. Apple Food Systems is wereldwijd leider in bakkerij depositors, voedselverwerkende apparatuur, piston vulmachines en decorateurs.

Apple Food Systems ontwerpt, vervaardigt en installeert wereldwijd depositors, transferpompen, piston vullers, volumetrische vullers, decoratie systemen, geautomatiseerde lijnen, multi-head depositors en op maat gemaakte voedselverwerkende apparatuur  en wordt nu in Nederland vertegenwoordigd door Havantec Food Equipment.

Apple Food Systems streeft ernaar om wereldwijd technische oplossingen aan te bieden aan de voedsel- en farmaceutische industrie .

Apple Food Systems blijft de leidende leverancier van hoogwaardige voedselverwerkende apparatuur en combineert traditionele waarden met de nieuwste technologie om kosteneffectieve, robuuste ontwerpen te produceren die constant de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Deze hoogwaardige machines kunnen en worden gebruikt in alle soorten voedingsmiddelenindustrieën. Zo worden de machines gebruikt voor ready meals, vleesverwerking, bakkerijproducten, petfood, sauzen, vloeistoffen, kruiden en decoratie systemen voor alle soorten producten.

              

      

                                  

« Terug naar overzicht