Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Leasen van uw machine?

Geplaatst op 06-11-2017

Bent u op zoek naar een nieuwe machine? Maar heeft u op dit moment niet de financiële mogelijkheden om deze nieuwe machine aan te schaffen? Dan biedt Havantec in samenwerking met DLL Group u de oplossing!


"DLL is een internationaal bedrijf voor vendor finance met meer dan 30 miljard euro aan activa. Het bedrijf, opgericht in 1969 en met het hoofdkantoor in Eindhoven, biedt op activa gebaseerde financieringsoplossingen in de sectoren agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie en kantoortechnologie. DLL werkt in meer dan 30 landen samen met fabrikanten, dealers en distributeurs van apparatuur om hun distributiekanalen te ondersteunen en bij te dragen aan de groei van hun bedrijven. DLL combineert klantgerichtheid met grondige kennis van de sector en levert zo duurzame oplossingen voor de gehele levenscyclus van bedrijfsmiddelen, waaronder retail finance, commercial finance en de financiering van gebruikte apparatuur. DLL is een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep."

"Wij zijn er om u financiële speelruimte te geven"

Om hart en ziel van uw bedrijf echt te begrijpen en met originele oplossingen te komen die ervoor zorgen dat u voorop blijft lopen. Wij voelen uw passie, kennen uw ambities en zien wat er voor u echt toe doet.

           

« Terug naar overzicht